ACTUEEL/LAATSTE NIEUWS

  • Italiaanse kerstmarkt in Beek Ubbergen  17-12-17! Zojuist bekend geworden dat Ciao Helena en Soprattutto voor de tweede keer dit gaan organiseren.
  • 21 mei heb ik een proeverij van olijfolie en taralli gehouden in de fraaie tuin van kasteelcafé De Zalmen in Doorwerth.Doorwerth
  • Het was een groot succes, Tante op de Italiaanse Toer zondag 9 april.  Italiaanse zon,  inspirerende deelnemers en enthousiaste bezoekers. Voor herhaling vatbaar. Iedereen dank! (foto met Heleen Slotboom van Ciao Helena)

heleen en ik

 

  • Soprattutto was 3 en 4maart jl  op uitnodiging bij Olio Capitale, een grote jaarlijkse oliebeurs in Triëst. Mijn beste vrienden wonen daar dus….. daar hoefde ik niet lang over na te denken…. een paar dagen Triëst zijn nooit weg én zo geboekt.

Heel veel soorten olie geproefd, uiteraard met de meeste aandacht voor de olie uit Puglia en binnenkort komt de eerste bestelling naar Nederland en laat ik op 9 april in Elst de olie aan het publiek zien én proeven natuurlijk.

oliebeurs Trieste

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *