Italiaanse avond bij je thuis

Wil je ook eens een Italiaanse avond bij je thuis? Of op locatie? Met vrienden, collega’s, clubgenoten, familieleden of met welke groep dan ook? Eens een keer een andere activiteit om samen te doen?

Dat kan nu, hieronder lees je hoe het werkt;

Je prikt een datum, nodigt minimaal 5 anderen uit en ik kom op de gewenste locatie met mijn mooie Italiaanse producten. Al dan niet samen met een bevriend collega importeur die ook mooie producten verkoopt. Zo zijn er meerder combinaties mogelijk.

De gastvrouw zorgt voor een drankje en een hapje en ik vertel over mijn producten waarbij men de producten kan proeven, keuren, bekijken en natuurlijk kan kopen. Ik vraag slechts een onkostenvergoeding van 25 euro en werk niet met minimale verkopen of bonussen enz. De gastvrouw krijgt wel een aardigheidje. Een avondje duurt gemiddeld 2,5 uur.

Vraag gerust meer info, bel of mail me!

06-48033099   info@soprattutto.nl

12136-anteprima-bagagli