MARLOU/ MARILÚ

marlou vieste 1   

Soprattutto ……dat ben ik, Marlou Boelens. Nederlandse door geboorte  maar 100% Italofiel en  door al mijn Italiaanse vrienden gekscherend “geadopteerd en goedgekeurd” als  Italiaanse.  En reken maar dat ik altijd en overal getest wordt. Overigens is mijn Italiaanse naam Marilú.

Soprattutto ….betekent  “voornamelijk” , “hoofdzakelijk” , “vooral” of  “speciaal”.  Je kunt er dus iets mee benadrukken dat er uitspringt.  Bovendien  is  het, heel simpel,  één van mijn lievelingswoorden.

Mijn passie is jou kennis te laten maken met het echte, authentieke Italië. Ik neem je graag mee naar onbekendere plekken en werk nauw samen met de lokale bevolking. Na tientallen jaren door de Laars gereisd te hebben kan ik stellen dat bepaalde regio’s mij gegrepen hebben en daar heb ik mijn werkgebied van gemaakt: Puglia & Sardegna. Italië is elke dag onderdeel van mijn leven, het heeft me al veel moois gebracht en we gaan verder op avontuur, de droom achterna.

Wil je meer weten, aarzel niet en neem contact op. Je kunt me benaderen voor alles wat met Italië te maken heeft. De drempel is laag, ik hou van samenwerken, heb een groot netwerk  en ik ben altijd in voor een buon caffè en een goed gesprek.
Ci sentiamo, arrivederci,  Marlou©

marlou in fiat